[ pas 6 ]

EXIGÈNCIA

"L’exigència és fer els plats cada dia millor, perfectes"

Agafar el relleu en un dels restaurants més antics i valorats d’Andorra quan tens menys de 30 anys és un bon exemple de relleu generacional. Noves maneres de fer i de veure les coses que aporten valor per fer créixer Andorra.

«Tinc ganes que Andorra es conegui al món com un país pioner i amb ganes de créixer i crec que estem seguint la línia bona»

Marcel Besolí
Propietari del Celler d’en Toni

"Arriba un canvi generacional"

El Celler d’en Toni ha rebut la distinció Bib Gormand de la guia Michelin amb la tradició d’un restaurant amb molts anys d’història pilotat ara per talent jove. Una reivindicació del paper que pot jugar la gastronomia a la nova Andorra.

Marcel Besolí es va formar en restauració, però s’ha dedicat tota la vida al motor com a pilot de ral·lis i formador. Ara ha tornat al món que sempre l’ha apassionat assumint un risc per fer realitat un somni.

Altres Històries

[ pas 5 ]

CANVI

"Hem de treballar perquè el canvi sigui a millor"

Reprodueix vídeo

[ pas 5 ]

SOSTENIBLE

"L’Andorra del futur és la que estem construint avui"

Reprodueix vídeo

[ pas 5 ]

CONFIANÇA

"Vull un país d’acollida i sense complexos»"

Reprodueix vídeo

[ pas 1 ]

IL·LUSIÓ

"Som un país petit amb unes oportunitats enormes"

Reprodueix vídeo

[ pas 2 ]

VISIÓ

"La nostra feina és imaginar el futur"

Reprodueix vídeo

[ pas 3 ]

EMPENTA

"Cap idea dura indefinidament, t'has de reinventar"

Reprodueix vídeo

[ pas 4 ]

DEDICACIÓ

"El futur d’Andorra passa per fer la feina ben feta"

Reprodueix vídeo